Proef de sfeer van de Fortenkavels tijdens de Parijsch Experience op 1 oktober

Na de start verkoop van de Fortenkavels in juni is er veel gebeurd! De geïnteresseerden hebben een optie kunnen nemen op hun favoriete kavel waarna het spannende traject is gestart om hun wensen en ideeën met de architect te bespreken. We zien een leuke mix in de keuze voor één van de vier architecten en inmiddels is het eerste plan aan het kwaliteitsteam gepresenteerd.

 

Parijsch Experience op 1 oktober

Wil jij ook wonen op deze een unieke plek in Culemborg? Kom dan op 1 oktober langs op de Parijsch Experience. Tijdens deze gezellige ochtend is er veel leuks te doen en ervaar je zelf de unieke en vrije sfeer van Parijsch en de omgeving. 

Je kunt vanaf de fiets een blik werpen op de bouwlocatie van het Forteneiland in Parijsch waar de Fortenkavels zijn gelegen. Ook vertellen we je graag alles over de Fortenkavels en het traject wat erbij komt kijken.

Op de website vindt je meer informatie over de Parijsch Experience en het programma. Je kunt diverse workshops volgen en er is ook genoeg te doen voor kinderen. Je bent welkom tussen 11.00 en 13.30 uur.

Kom je ook? Toegang is gratis maar meld je wel even aan via de website van Parijsch.

De website van Parijsch.