Maak kennis met de architecten

Voor Fortenkavels heb je keuze uit vier architecten die voor jou een uniek ontwerp kunnen maken dat naadloos aansluit op het karakter en de uitstraling van de vroegere waterlinie. En: dat natuurlijk voldoet aan jouw persoonlijke woonwensen. Nieuwsgierig naar hun filosofie en verhalen? Maak hieronder kennis met de architecten.

CRKL Architecten

CRKL Architecten is een kersvers architectenbureau met een berg ervaring. Architecten Freek Laarhoven en Lars Zwart waren al jarenlang collega’s toen het bureau waar zij werkten ermee ophield. Samen begonnen zij in 2021 CRKL Architecten met een vaste samenwerking met ingenieursbureau EversPartners.

Meer over CRKL Architecten →

JCVANKESSEL Architectuur

JCVANKESSEL Groep is een echt Betuws familiebedrijf dat nu ruim 50 jaar geleden is gestart als bouwbedrijf. Intussen heeft het bedrijf veel disciplines in huis, waaronder een bouwbedrijf, een installatiebedrijf en een architectenbureau.

Meer over JCVANKESSEL Architectuur →

Van Manen Architecten

Van Manen biedt een grote verscheidenheid aan architectuur. Van een klassieke einde 19e-eeuwse woningstijl die naadloos past in bijvoorbeeld Aerdenhout, tot uiterst moderne woningen met platte daken en gestucte gevels in Nieuwkoop.

Meer over Van Manen Architecten →

Zeinstra Veerbeek Architecten

Zeinstra Veerbeek is een architectenbureau dat alle stijlen beheerst. “Wij ontwerpen heel moderne strakke woningen én hebben een groot portfolio met klassieke woningen. Als architect zet je je hele gereedschapskist vol kennis in om een thuis te bouwen voor de opdrachtgever.”

Meer over Zeinstra Veerbeek Architecten →